Letní soustředědí 2010

06.08.2010 10:05

 

Ahoj rodiče,

od 23.8. - 27.8.2010 byl dán termín na letní hokejové soustředění pro kategorii madší žáci a elevové. Rozpis bude během příštího týdne. Prosím napište do konce tohoto týdne kdo se zúčastní soustředění. Díky.



DŮLEŽITÉ !!!

Kdo se zúčastní letního soustředění v pondělí 23.8.2010 přinese potvrzení o lékařské prohlídce. Lékařskou prohlídku musí mít všichni hráči kteří se zapojí bez ohledu na kategorii a věk. Lékaře si vyberou hráči podle doporučení - sportovní lékař doporučen,ale není podmínkou. Součástí prohlídky všech hráčů je klidová křivka EKG z jakéhokoli pracoviště které je oficiálně vybaveno zařízením a může EKG dělat. Výsledek zaznamená lékař písemně. V případě jakékoliv pochybnosti na klidové křivce je povinnost udělat zátěžový test. Kdo nebude na soustředění přinese lékařské potvrzení hned na první trénink.

Ostatní informace o letním soustředění pošlu později.

Mějte se hezky a užívejte prázdniny.
Alena

-----------------------------------------------------------

Další informace

 

Ahoj všem,

k plánovanému letnímu soustředění /viz. email od Alči/ potřebují kluci lékařské potvrzení a znovu připomínám /viz. email z 15.6.2010/ hráči r. 2002 i souhlas lékaře s ostaršením. Stačí, aby lékař souhlas s ostaršením /může hrát za vyšší kategorii/ uvedl do lékařské zprávy /nemusí být speciální formulář/.

Další info k letnímu soustředění cca příští týden.

Karolina

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Hokejový club Chrudim